Hoe werkt het bleken van tanden?

Posted by on

Onze Gold White Whitening Strips, zijn een populaire en praktische manier om tanden witter te maken voor minder geld, in uw eigen huis of voor onderweg en als onderdeel van uw dagelijkse bezigheden. Maar hoe werkt het bleken van tanden? Laten we eens kijken naar de mogelijkheden achter het bleken van tanden en hoe het werkt om vlekken te verwijderen en uw tanden witter te maken. 
Bij het bleken van uw tanden heeft u namelijk een paar mogelijkheden. Allereerst kunt u naar de tandarts gaan, een bleekservice bij een lokale bleek shop laten doen of een thuisbleekset kopen, maar dit kan veel geld kosten en tijdrovend zijn. Of u kunt kiezen voor een voordelige optie: bleekstrips. Strips voor het bleken van tanden.

Hoe werken de Gold White whitening strips?

Gold White whitening strips zijn de originele strips voor het bleken van tanden voor thuis. Het is een aanbevolen merk voor thuisbleken. Gold White whitening strips gebruiken hetzelfde glazuurveilige whitening-ingrediënt dat tandartsen gebruiken, zodat u uw tanden krachtig witter kunt maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beschadiging van uw glazuur. Ook zijn onze strips peroxide vrij! 

Ze zijn ontworpen om goed in de vorm van uw tanden te passen. Door de antisliphandgreep houd het de tandbleekmiddel op zijn plaats. Onze Whitestrips maken tanden witter door de hardnekkige vlekken te verwijderen.
Gold White zijn praktische, dunne strips die zijn bedekt met een tandenbleekmiddel dat een veilige en betrouwbare manier is van tanden bleken. De whiteningstrips worden veilig onder het tandoppervlak witter, en daarom werken ze tot 25x beter dan een witmakende tandpasta. 

Om de strips te gebruiken, verwijdert u gemakkelijk de achterkant en brengt u de gripzijde van de langere bovenste strip aan op uw boventanden, en de tweede onderste strip op uw ondertanden. Vervolgens wacht u 20-30 minuten (dit varieert en is afhankelijk van je gebit). Gedurende deze tijd werken de ingrediënten om vlekken veilig van onder het glazuuroppervlak van uw tanden te verwijderen. Als je sessie klaar is, verwijder je de strips, poets naderhand je tanden en geniet van een stralende witte glimlach!

Hoe doen tandartsen dat?

De tandarts zal u waarschijnlijk aanraden om bepaalde mogelijkheden met u te bespreken. Hoogstwaarschijnlijk zal de tandarts een tandenbleeksessie uitvoeren, waarbij een beschermende gel op uw tandvlees wordt aangebracht. Een blauw licht kan worden gebruikt om het bleekproces te verbeteren. Deze service brengt hoge kosten met zich mee en kan oplopen tot €400 per sessie en kan tot twee uur duren.
Vaak heb je na zo een sessie ook last van gevoelige tanden, dit komt door de peroxide die in de gel zit. 

De beste strips voor het bleken van je tanden

Sommige mensen vragen zich af of strips voor het bleken van tanden wel werkt. Om de whitening strips optimaal te laten werken is het belangrijk om strips te vinden die aan uw specifieke behoeften of levensstijl voldoen. Neem als voorbeeld mensen die roken. Zij hebben vaak gelere tanden en zullen daardoor vaker hun tanden moeten bleken. 

Of u nu gevoelige tanden zachtjes wilt bleken of snel wilt bleken, met Gold White van Puremetik heeft u de keuze.

Puremetik Blog

RSS