Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd?:

Bestellingen die voor 19:00 uur geplaatst zijn op werkdagen, zijn de volgende werkdag nog in huis. Bestellingen die geplaatst worden op zaterdag en zondag worden de eerstvolgende dinsdag afgeleverd. Zodra het pakket verzonden is, ontvangt u de track & trace code waarmee u het pakket kunt volgen. Voor pre-orders gelden andere levertijden, deze kunt u vinden in de productbeschrijving.

 

Tandenpoetsen voor of na het bleken?:

Gezien uw tandvlees kan gaan irriteren wanneer u vlak na het tandenpoetsen bleekt, raden wij het af dit te doen. Voor een optimale werking van de strips, moeten ze op een droog tandoppervlakte aangebracht worden. Op deze manier zullen de strips het best op de tanden blijven plakken.

 

Na hoeveel behandelingen zie ik resultaat?:

Dat verschilt per persoon. Doorgaans zien mensen duidelijk resultaat na drie tot zeven behandelingen.

 

Krijg ik gevoelige tanden van de producten van GOLDWHITE?:

In de meeste gevallen niet, de producten van GOLDWHITE bevatten namelijk geen peroxide, een stof die gevoelige tanden veroorzaakt. Iets wat wel mogelijk is maar wat weinig voorkomt is dat u tot een uur na het bleken van de tanden een klein beetje gevoeligheid kunt ervaren. Tijdens het bleken kan u wel een lichte tinteling in uw gebit ervaren.

 

Ik heb witte vlekjes op mijn tanden, wat nu?:

Witte vlekjes op uw tanden zijn het resultaat van een oneffen laag glazuur op je tanden. Doordat het glazuur op uw tanden niet even dik is, laten bepaalde plekken meer kleurstoffen door dan andere, waardoor de vlekjes ontstaan. Het tandbleekmiddel van GOLDWHITE verspreidt zich echter goed, waardoor de witte vlekjes binnen een aantal uren zullen verdwijnen!

 

Kan ik mijn tanden bleken tijdens mijn zwangerschap?:

Hoewel onze producten voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten bestaan, bevatten ze ook enkele chemicaliën. Daarom raden wij u af uw tanden te bleken tijdens uw zwangerschap.

 

Ik heb mijn tanden gebleekt, maar zie weinig resultaat, wat nu?:

Het kan soms voorkomen dat het tanden bleken weinig resultaat heeft. Dit kan veroorzaakt worden door uiteenlopende redenen, bijvoorbeeld:

  • Het product is niet correct gebruikt;
  • Na het bleken worden producten met veel kleurstoffen geconsumeerd;
  • Er wordt in de uren na het bleken gerookt of koffie of thee gedronken;
  • Er wordt gelijk na het bleken tandengepoetst.

Probeer hier altijd rekening mee te houden als u uw tanden gaat bleken door de gebruiksaanwijzing te volgen en het consumeren van de bovengenoemde producten in ieder geval een aantal uur na het bleken te vermijden. Om je tanden te beschermen, raden wij ook aan altijd je drankjes met een rietje te drinken. Uiteraard zal bij een relatief wit gebit minder resultaat zichtbaar zijn dan een wat geler gebit. 

 

Ik heb besteld maar ik heb geen bevestiging van mijn order ontvangen, is mijn bestelling wel binnengekomen?

Op het moment dat de bestelling is betaald, komt deze gewoon in ons systeem terecht.
Het komt wel is voor dat de bevestigingsmail in de spambox terechtkomt, controleer die daarom ook.
Mocht je helemaal niets ontvangen hebben, kun je ons een mailtje sturen. Wij zullen dan een nieuwe bevestigingsmail nasturen.