Verzenden en Retourneren

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Op werkdagen verzenden wij uw bestelling binnen 24 tot maximaal 48 uur na afronding van uw bestelling. Bestel je op werkdagen voor 23:45 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden.

Nederland & België Verzending: 1-2 dagen levering
Wereldwijde verzending: 3-5 dagen

Na ontvangst van je bestelling heb je maximaal 14 dagen de tijd om een ​​artikel te ruilen voor een andere maat / kleur of om restitutie aan te vragen bij een PostNL servicepunt.

BEREID UW PAKKET VOOR MET HET BEWIJS VAN LEVERING
Verpak de artikelen veilig, indien mogelijk in de originele verpakking, en voeg het retourformulier toe. Het is belangrijk dat u in dit document aangeeft of u een andere maat / kleur nodig heeft of de artikelen en de betreffende artikelen wilt retourneren.PLAK HET RETOURLABEL OP EEN ZICHTBAAR GEBIED VAN DE PAKKET
Op deze pagina vind je de link naar het retourformulier. Als u het niet kunt vinden, neem dan contact op met de klantenservice

VERSTUREN
Ga hiervoor naar een van de servicepunten (een postkantoor of pakketpunt) en verstuur je pakket.

Zodra het product in ons magazijn is ontvangen, wordt de maat / kleur omgeruild of wordt de terugbetaling zo snel mogelijk geregeld.Let op: wij accepteren alleen ongeopende en complete artikelen. Voldoet een product niet aan onze voorwaarden, dan kunnen wij de retourzending niet accepteren.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede staat retour ontvangen is.